V. Fizetési feltételek

A webshopban feltüntetett forintban értendőek, és tartalmazzák az áfa összegét. A feltüntetett árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák.
A futárszolgálattal történő kiszállítás díja Budapest közigazgatási határain belül 17.000 Ft-os rendelési érték alatt 1.700 Ft, felette ingyenes.
Vidékre 22.000 Ft-os rendelési érték alatt 2.200 Ft, felette ingyenes.

Az Üzemeltető által kiállított számla a megrendelés összesítője, és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A kiállított számlát a csomag tartalmazza.

FIGYELEM! KÉRJÜK, HOGY A MEGRENDELÉS ÖSSZEGÉT KIZÁRÓLAG A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA UTÁN UTALJA EL!

A megrendelés során lehetőség van banki átutalásra, illetve OTP SimplePay bankkártyás vagy azonnali átutalásos fizetésre az OTP SimplePay rendszerén keresztül, és készpénzes fizetésre. Vevő a kiállított számla összegét a termék átvételekor a futárnak, vagy személyes átvétel esetén az átadónak fizeti meg készpénzben, közvetlen banki átutalás esetén pedig a megrendelés számát (# jelet követő számsor) megjegyzésként feltüntetve a vásárlás során megadott bankszámlára átutalva.

Bankkártyás fizetés esetén az Ab Ovo webshop az OTP Mobil Kft. által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatáson keresztüli fizetési megoldást használja. A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az “OTP Mobil Kft. SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN” a továbbiakban: “SimplePay ÁSZF”) foglaltakat, és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.
A fizetési rendszer használata során elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Maestro (a Visa Eelectron és a Maestro kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát, így mennyiben a kibocsátó bank ezt engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni). A SimplePay szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban az OTP Mobil Kft.-vel szemben a Vevőt külön díj vagy más költség nem terheli.

A bankkártyás fizetés lépései:
– A Vevő a fentiek szerint a Webshopban kiválasztja a megrendelni kívánt termékeket.
– A rendelési folyamat utolsó lépéseként a „Megrendelés leadása” gomb lenyomása a Vevőt a SimplePay felületére irányítja át.
– A SimplePay rendszer online felülete az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felület, ahol meg kell adni a bankkártya adatait. A SimplePay rendszer a kártya adatait nem tárolja, és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá.
– Az OTP Mobil Kft. a megadott bankkártya adatokat banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja. Amennyiben az engedélyezés sikeres, úgy a bank a bankkártyát megterheli a megrendelt termék(ek) ellenértékének összegével.
– A tranzakció megtörténtéről az OTP Mobil Kft. értesíti az Eladót is, amely ez alapján teljesíti a megrendelést.

Mint Vásárló tudomásul veszem, hogy a Cégér Ab Ovo 2014 Kft. (székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 187.-189.) adatkezelő által a(z) [Fizetési Elfogadóhely webcíme] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: [Kereskedő által továbbított adatok megnevezése]Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

VI. A termék átvétele

Üzemeltető a megrendelt termékek szállítását a termékre vonatkozóan előzetesen feltüntetett időn belül teljesíti. A kiszállítás, vagy a személyes átvétel lehetőségének pontos időpontjáról Üzemeltető e-mailben értesíti a Vevőt.

Vevőnek lehetősége van az áru személyes árvételére hétfőtől-péntekig 9-17 óráig az alábbi címen:
1117 Budapest, Budafoki út 187.-189.

Személyes átvétel esetén szállítási díj nem kerül felszámításra.

Személyes átvétel esetén csomagját a Lokomotív Ház portáján tudja átvenni a hét minden napján reggel 8.00 óra és este 20.00 óra között. Amennyiben készpénzes utánvétet választotta, kérjük pontos összeget hozzon magával.

 

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén az Üzemeltető az értesítésben szereplő időpontot megelőző napon átadja a megrendelt terméket a futárszolgálatnak. A futárszolgálat legkésőbb az átadás napját követő munkanapon a megadott címre szállítja a terméket. Rendelését az XLS Futárszolgálat, vagy az Ab Ovo végzi. A rendelést legkésőbb 3 munkanapon belül a megadott címre kiszállítja. A futár a kiszállítás előtt telefonon egyeztet Önnel, A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A második kézbesítés alkalmával át nem vett csomagok szállítási költségét Vevő köteles megfizetni.

Vevő a csomagot kézbesítéskor a futár/átadó előtt köteles megvizsgálni, és a termékeken észlelt sérülést, vagy mennyiségi hiányt köteles a futárnak haladéktalanul jelezni, és a felvett jegyzőkönyvet aláírásával igazolni.