Kiszállítás

A webshopban feltüntetett forintban értendőek, és tartalmazzák az áfa összegét. A feltüntetett árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák.
A futárszolgálattal történő kiszállítás díja Budapest közigazgatási határain belül 19.950 Ft-os rendelési érték alatt 1.950 Ft, felette ingyenes.
Vidékre 25.000 Ft-os rendelési érték alatt 2.500 Ft, felette ingyenes.

Az Üzemeltető által kiállított számla a megrendelés összesítője, és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A kiállított számlát a csomag tartalmazza.

Üzemeltető a megrendelt termékek szállítását a termékre vonatkozóan előzetesen feltüntetett időn belül teljesíti. A kiszállítás, vagy a személyes átvétel lehetőségének pontos időpontjáról Üzemeltető e-mailben értesíti a Vevőt.

Személyes átvétel

1117 Budapest, Budafoki út 187.-189.

Személyes átvétel esetén szállítási díj nem kerül felszámításra.

Személyes átvétel esetén csomagját a Lokomotív Ház portáján tudja átvenni a hét minden napján reggel 8.00 óra és este 20.00 óra között. Amennyiben készpénzes utánvétet választotta, kérjük pontos összeget hozzon magával.”

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén az Üzemeltető az értesítésben szereplő időpontot megelőző napon átadja a megrendelt terméket a futárszolgálatnak. A futárszolgálat legkésőbb az átadás napját követő munkanapon a megadott címre szállítja a terméket. Rendelését az XLS Futárszolgálat, vagy az Ab Ovo végzi. A rendelést legkésőbb 3 munkanapon belül a megadott címre kiszállítja. A futár a kiszállítás előtt telefonon egyeztet Önnel, A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A második kézbesítés alkalmával át nem vett csomagok szállítási költségét Vevő köteles megfizetni.

Vevő a csomagot kézbesítéskor a futár/átadó előtt köteles megvizsgálni, és a termékeken észlelt sérülést, vagy mennyiségi hiányt köteles a futárnak haladéktalanul jelezni, és a felvett jegyzőkönyvet aláírásával igazolni.