KEDVEZMÉNY ELÉRHETŐSÉGE: 2022. SZEPTEMBER 26 – OKTÓBER 9.

Körút a hazai borvidékeken

Kedvezményes borcsomag

Őshonos magyar fajták borcsomag (5+1 palack ajándék)

16.030 Ft

Szeretjük a meglepetéseket és az izgalmakat, amik minden évjárat után várnak ránk egy-egy hazai termelő pincéjében. Szeretjük a kísérleteket, az újításokat, de nagyon szeretjük azokat a borokat is, amiknek alapanyaga évtizedek, de lehet, hogy évszázadok óta magyar földön teremnek és az itthoni ízeket, a hazai földek és éghajlat változásait vagy éppen állandóságát mutatják be. Kóstoljunk Juhfarkot Somlóról, Furmintot Mádról, Irsait és Hárslevelűt a Mátrából, Olaszrizling és Rózsakő házasítást a Badacsonyról és Kadarkát Szekszárdról. Ismerjük meg újra és újra az igazi hazai fajtákat.

Egységár: 3562 Ft / l

Tovább

ÚJDONSÁG: Kislak Fehér Válogatás 2020

Légli Géza Kislak Fehér Válogatás 2020

6.890 Ft

Két hordó válogatás házasításának eredménye, Géza ezidáig legnagyobb ívű fehér bora. A spontán erjesztett, 80% Rajnai Rizling (Egon Müller klón), 20% Olaszrizling, fajta borként 12 hónapot töltött Stockinger típusú 1200 literes tölgyfahordókban, majd tartályban lett egalizálva. Szűretlenül, és derítetlenül került palackozásra, ahol további 10 hónapot érlelődött. Szalmasárga színű, illatában kellemesen keverednek a hordós jegyek, fehér húsú gyümölcsökkel, enyhe citrusossággal. Szájban hasonló jegyek lelhetőek fel, széles spektrumban, melyek hosszan búcsúznak. Elegáns, rétegzett bor, amely már most remek formát mutat, de idővel még nagy pályát fog befutni, mert nagy bor, nagy beltartalommal!

VÁSÁRLÁS
15% kedvezmény néhány hazai kedvencünkre

Kedvezményes tételek

Centurio Birtokbor 2021

15% kedvezménnyel

2.083 Ft

2 dűlő, 5 szőlőfajtájának, 15 szüreti időpontjából áll össze, ez a spontán erjesztett, 3 hónapot használt hordóban érlelt fehér Birtokbor. Mind teltségével, mind aroma, és illat gazdagságával kiemelkedik pályatársai közül. Kimondottan vastag korty, ami kitart nagyon hosszan.

VÁSÁRLÁS

Szíjjártó Előd Sauvignon Blanc 2021

15% kedvezménnyel

2.797 Ft

Egy igazán vagány tétellel jelentkezett Szijjártó Előd borász, Etyekről. Az új Sauvignon Blanc egy friss, letisztult palack, minden korty egy üdítő felfedezés. Az etyek-budai borvidék hűvösebb éghajlata, talajának magasabb mésztartalma tökéletes terep ennek az élénk savú, aromatikus, igazán jellegzetes íz- és illatjegyekkel rendelkező bornak. Ételhez párosítanád?Akkor válaszd ezt a bort halakhoz, tengeri ételekhez, szárnyasokhoz vagy kecskesajthoz, spárgához!

VÁSÁRLÁS

Éliás Kéknyelű 2021

15% kedvezménnyel

3.562 Ft

Közepesen intenzív illat, benne citrusok és hársvirág. Ízében harmonikus, az ásványosságot szépen egészítik ki a hordós érlelés aromái.  Komplex élményt ad már most is, de további érlelés után még jobb lesz.

VÁSÁRLÁS

Riczu Villányi duo pack

13% kedvezménnyel

13.903 Ft

Vegyszer mentesen művelt szőlő, organikus gazdálkodás, terméskorlátozás, gondosan végzett kézi szüret, kézi bogyóválogatás, kíméletes szőlőfeldolgozás. Ez Riczu Tamás Borászata. Fiatal, hosszú érlelési potenciállal rendelkező borok Villányból.

VÁSÁRLÁS

Itt az új évjárat: Pastor Lolita Rosé 2022

Pastor Lolita Rosé 2022

2.250 Ft

Borkereskedésünk első 2022-es tétele, 100% Zweigeltből, reduktív eljárással készült. Juhász Tibi remek érzékkel kapta el ezt az üde, friss “szamóca lét”, ropogós savakkal, pár gramm maradék cukorral. Vigyázat, nehéz abbahagyni!

VÁSÁRLÁS

Óriási kedvezmény a Mátrából

Benedek Irsai Olivér 2021 borcsomag (5+1 palack ajándék)

8.325 Ft

Peti Irsai Olivérje, minden évben vastagabb, gazdagabb, illatosabb, mint az átlag minőségi Irsaik. A meszes talajnak köszönhetően, szép savakkal rendelkezik.
Összetéveszthetetlen a korty, a lehengerlő gyümölcsösségével.

Tovább