V. Fizetési feltételek

A webshopban feltüntetett forintban értendőek, és tartalmazzák az áfa összegét. A feltüntetett árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák.
A futárszolgálattal történő kiszállítás díja Budapest közigazgatási határain belül 15.000 Ft-os rendelési érték alatt 1.500 Ft, felette ingyenes.
Vidékre 20.000 Ft-os rendelési érték alatt 2.000 Ft, felette ingyenes.

Az Üzemeltető által kiállított számla a megrendelés összesítője, és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A kiállított számlát a csomag tartalmazza.

FIGYELEM! KÉRJÜK, HOGY A MEGRENDELÉS ÖSSZEGÉT KIZÁRÓLAG A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA UTÁN UTALJA EL!

A megrendelés során lehetőség van banki átutalásra, bankkártyás fizetésre az OTP SimplePay rendszerén keresztül és készpénzes fizetésre. Vevő a kiállított számla összegét a termék átvételekor a futárnak, vagy személyes átvétel esetén az átadónak fizeti meg készpénzben, közvetlen banki átutalás esetén pedig a megrendelés számát (# jelet követő számsor) megjegyzésként feltüntetve a vásárlás során megadott bankszámlára átutalva.

 

FIGYELEM! KÉRJÜK, HOGY A MEGRENDELÉS ÖSSZEGÉT
KIZÁRÓLAG A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA UTÁN UTALJA EL!

 

Bankkártyás fizetés esetén az Ab Ovo webshop az OTP Mobil Kft. által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatáson keresztüli fizetési megoldást használja. A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az “OTP Mobil Kft. SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN” a továbbiakban: “SimplePay ÁSZF”) foglaltakat, és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja.
A fizetési rendszer használata során elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Maestro (a Visa Eelectron és a Maestro kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát, így mennyiben a kibocsátó bank ezt engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni). A SimplePay szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban az OTP Mobil Kft.-vel szemben a Vevőt külön díj vagy más költség nem terheli.

A bankkártyás fizetés lépései:
– A Vevő a fentiek szerint a Webshopban kiválasztja a megrendelni kívánt termékeket.
– A rendelési folyamat utolsó lépéseként a „Megrendelés leadása” gomb lenyomása a Vevőt a SimplePay felületére irányítja át.
– A SimplePay rendszer online felülete az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felület, ahol meg kell adni a bankkártya adatait. A SimplePay rendszer a kártya adatait nem tárolja, és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá.
– Az OTP Mobil Kft. a megadott bankkártya adatokat banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja. Amennyiben az engedélyezés sikeres, úgy a bank a bankkártyát megterheli a megrendelt termék(ek) ellenértékének összegével.
– A tranzakció megtörténtéről az OTP Mobil Kft. értesíti az Eladót is, amely ez alapján teljesíti a megrendelést.

Mint Vásárló tudomásul veszem, hogy a Cégér Ab Ovo 2014 Kft. (székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 187.-189.) adatkezelő által a(z) [Fizetési Elfogadóhely webcíme] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: [Kereskedő által továbbított adatok megnevezése]Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

VI. A termék átvétele

Üzemeltető a megrendelt termékek szállítását a termékre vonatkozóan előzetesen feltüntetett időn belül teljesíti. A kiszállítás, vagy a személyes átvétel lehetőségének pontos időpontjáról Üzemeltető e-mailben értesíti a Vevőt.

Vevőnek lehetősége van az áru személyes árvételére hétfőtől-péntekig 9-17 óráig az alábbi címen:
1117 Budapest, Budafoki út 187.-189.

Személyes átvétel esetén szállítási díj nem kerül felszámításra.

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén az Üzemeltető az értesítésben szereplő időpontot megelőző napon átadja a megrendelt terméket a futárszolgálatnak. A futárszolgálat legkésőbb az átadás napját követő munkanapon a megadott címre szállítja a terméket. A kiszállítást a Royal Futárszolgálat végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A második kézbesítés alkalmával át nem vett csomagok szállítási költségét Vevő köteles megfizetni.

Vevő a csomagot kézbesítéskor a futár/átadó előtt köteles megvizsgálni, és a termékeken észlelt sérülést, vagy mennyiségi hiányt köteles a futárnak haladéktalanul jelezni, és a felvett jegyzőkönyvet aláírásával igazolni.